10 de setembre 2021

Inscripció Catequesi curs 2021-2022

Comença un curs nou i la Comunitat de Sant Ildefons convida els pares i mares a compartir la Fe amb els seus fills a través de la Catequesi.

Tot i que les circumstàncies actuals ens fan encara continuar d'una manera una mica diferent, aquest curs continuen havent-hi dues modalitats de catequesi d'infants: la setmanal i la familiar.

*Catequesi setmanal: cada dilluns de 18:00 a 19:15 h. es reuneixen els infants en petits grups segons l'edat amb un/una catequista. 

*Catequesi familiar: té lloc un matí de diumenge al mes. Es caracteritza per la participació activa dels pares. El seu format habitual està caracteritzat per una sessió mensual per a tots (pares i fills) a les 10.45 h. Mentre els pares reben formació catequètica, els fills es reuneixen en grups per edat amb un/una catequista per treballar el que durant el mes els pares han explicat sobre els continguts catequètics. S'acaba amb la participació de tots plegats a l'eucaristia de les 12.15 h.

Actualment, però, mentre es mantinguin les restriccions sanitàries, per qüestions de seguretat, les formacions catequètiques dels infants tindran un format semipresencial, en el que alternaran les trobades presencials amb les virtuals, en base a la disponibilitat d’espais a la Parròquia. I només serà possible fer de forma presencial les celebracions mensuals de l´Eucaristia familiar a les 12:15. Les sessions de formació de pares es faran en format on line trimestral

El calendari de la Catequesi Familiar per aquest nou curs és el següent:

Inscripcions:


Inscripcions on-line (fins el 30 de setembre) clicant AQUÍ. Són obertes a tothom. Aquest any no està previst fer inscripcions presencials.


El 13 d'octubre, a les 20:00, es farà la trobada de presentació del curs als pares i mares, a la que tots sereu molt benvinguts. Davant les noves mesures de contenció i per evitar riscos, la reunió es farà telemàticament, via Zoom.

 

La quantitat recomanada per fer front a les despeses del Servei de Catequesi és de 60 euros per infant, que s’ha d’ingressar al compte de Caixabank ES96 2100 3017 0823 0014 2273, indicant el nom i els dos cognoms de l’infant.