02 d’octubre 2019

Cinquantè aniversari de l’Esplai Sant Ildefons

Cinquanta anys que han deixat molta empremta, milers d’infants i joves han participat de les diverses activitats organitzades per les desenes o potser centenars de monitors que s’han anat succeint al llarg dels anys. La seva tasca quotidiana de transmetre valors i actituds als infants i joves justifiquen tota la trajectòria d’aquests anys. A tots ells cal felicitar-los i donar-los unes gràcies ben expressives per tot allò que ha significat la seva vinculació continuada a la nostra comunitat.

També són moltes les famílies que en portar-hi els seus fills i filles s’hi han sentit acollides i s’han incorporat amb il·lusió a les iniciatives i han participat en moltes de les tasques, i principalment en els actes festius que s’han anat realitzant.

La Comunitat els ha donat des del primer dia suport material i humà; des d’aquest punt de vista és obligat recordar la casa de colònies del Padrós de Castellterçol, reconeguda per la Conselleria de Joventut de la Generalitat de Catalunya com una de les millors. Cal recordar i reconèixer tota la dedicació i l’esforç que hi van esmerçar Mn. Ignasi Cases amb el seu patronat, mentre va ser possible fins que es va exhaurir la llicència de la família que va deixar la casa durant molts anys.

Ara, cinquanta anys després, el centre d’Esplai Sant Ildefons és una realitat consolidada, amb un reconeixement social important.

Els monitors actuals ens ho comuniquen amb aquesta nota que ens han fet arribar:

Ja hem començat el curs 19-20 i aquest any estem de celebració!

Com ja sabreu l'Esplai fa 50 anys i al llarg d'aquest any hem organitzat un parell d'activitats per tal de celebrar-ho.

La primera serà el 19 d'octubre al parc Moragues, convidem a que la gent de la parròquia s'animi a venir a berenar amb nosaltres a les 19h de la tarda just després de l'esplai. Es celebraran uns quants parlaments i tot seguit tindrem la companyia d'una persona que animarà la tarda.

El dia 25 d'abril farem una sortida a la masia del Padrós, antiga casa de colònies de l'Esplai, on gaudirem d'un dinar totes les famílies i persones implicades a l'esplai durant tots aquests anys.

Us esperem el dia 19!!!

Atentament,

Esplai Sant Ildefons