30 de setembre 2019

Crida d'entitats cristianes a pregar per la biodiversitat

El divendres 4 d’octubre, festa de Sant Francesc d’Assís, hi ha convocada una vetlla de pregària sota el títol "La xarxa de la vida: la biodiversitat com a benedicció de Déu", a les 20 hores, al Santuari de la Mare de Déu del Carme (Carmelites Descalços), Diagonal 424, Barcelona (Diagonal-Llúria).


Aquesta trobada és la cloenda del Temps de la Creació, durant el qual les comunitats cristianes han estat convidades a reflexionar sobre l’estil de vida, a demanar perdó per malmetre la natura com a Creació, per no saber compartir‐la com a germans i germanes, i a participar en accions que ajudin a revertir aquesta situació. Es també una oportunitat per donar gràcies a Déu per les meravelles de la creació i reflexionar sobre la cura, o no cura, que en tenim.

Les entitats convocants són Justícia i Pau, Centre d'estudis Cristianisme i Justícia, Mans Unides, Càritas Diocesana de Barcelona, Moviment de Professionals Catòlics de Barcelona (MIIC-PAX Romana), Delegació diocesana de Pastoral Social i Caritativa, Acció Catòlica General - joves, Lliga Mare de Déu de Montserrat, Grup Sant Jordi de Drets Humans, i la Fundació Escoles Parroquials.

Que el nostre sigui un temps que es recordi pel desvetllament d’una nova reverència davant la vida; per la ferma resolució d’aconseguir la sostenibilitat; per l’acceleració en la lluita per la justícia i la pau i per l’alegre celebració de la vida» Papa Francesc, (Laudato Si’, núm. 207)