04 d’abril 2019

El perdó en família

La capella del Santíssim ha estat el lloc ideal per a la celebració del Sagrament del Perdó de la Catequesi Familiar amb els nens i nenes més grans i les seves famílies, tot preparant-nos per la Setmana Santa que vindrà. En un ambient recollit i íntim hem reflexionat per obrir-nos al perdó de Déu amb les Benaurances.

Ens hem preguntat si estem disposats a compartir les coses, ja que Déu vol que tots els homes i dones puguem ser iguals perquè el Regne és dels pobres en l'esperit. Com que són els humils els qui posseiran la terra, hem pensat si realment no ens sentim superiors als altres i estem disposats a ajudar. Hem reflexionat sobre si tenim ganes de buscar la veritat i el que és just, perquè només els que tenen fam i set de ser justos seran saciats. Déu ens vol pacificadors i no pacífics, la justícia de Déu consisteix en estimar!

Hem acollit el perdó de Déu, hem pregat junts agafats de les mans i n'hem donat gràcies. Ha estat la primera vegada que els nens i nenes de quart de catequesi participaven de la celebració i ens hem sentit comunitat en el Perdó.

Mercè Corbella