04 de gener 2018

Assemblea del dilluns 8 de gener

A principi de curs el consell Pastoral acordà que el tema central de les assemblees d'aquest curs mensual fos " El paper de l'Església en el nostre temps".

En l’assemblea d’aquest mes de gener presentarem el treball que fa l'església per mitjà de l’associació SICAR.cat en el camp del tràfic d'éssers humans.

SICAR.cat és una obra social de les Religioses Adoratrius i dóna resposta, a Catalunya, a les necessitats que tenen les dones, algunes amb els seus fills i filles menors a càrrec, que han sobreviscut a aquesta greu violació de drets humans. Des de fa 15 anys, SICAR.cat acompanya els processos de recuperació d’aquestes persones i els hi ofereix una atenció integral digna que cobreix les seves necessitats més bàsiques com l’habitatge, l’accés a la salut, l’assessoria jurídica, la inserció laboral, etc. Recordeu que la col·lecta que es va fer en les Misses de la Nit de Nadal fou destinada a aquesta obra.

La religiosa Encarna Jordan, directora de SICAR.cat, serà la que ens explicarà la feina de l'obra. Aquesta feina que fan institucions com SICAR.cat és molt desconeguda i en aquesta assemblea tindrem l’oportunitat de conèixer de primera ma la magnitud d'aquesta tragèdia del tràfic d'éssers humans. Serà aquest proper dilluns dia 8 de gener a les 8 del vespre.


Esperem poder trobar-nos tots en aquest nou any que comencem.

Cordialment,


El Consell Pastoral