07 de desembre 2016

El “Gran Recapte” i la nostra Campanya per a Sant Paulí de Nola

Són moltes les famílies en situació precària que es veuen obligats a recórrer als ajuts solidaris de la població perquè no en tenen d’altres.

Per això és tan important la nostra solidaritat. El Gran Recapte d’aquest any ha tornat a ser un èxit que ha mobilitzat 26.000 voluntaris amb una recollida record que segons les informacions que ens arriben ve a ser d’un 20% aproximat de les necessitats anuals per continuar proveint els aliments bàsics necessaris.

Davant d’aquesta magnitud del Gran Recapte hom pot tenir la impressió que la nostra col·laboració amb la parròquia agermanada de Sant Paulí de Nola és poca cosa, però sabem que la nostra campanya també és molt important -menor que el Gran Recapte, sens dubte- però els nostres germans del barri del Besòs hi confien, la necessiten i l’esperen i sempre ens ho agraeixen. No abaixem la guàrdia i seguim oferint-los el nostre ajut en la mesura de les nostres possibilitats. Podem aportar aliments bàsics o donacions en diners. Tenim temps fins el diumenge dia 18 de desembre.