07 de desembre 2009

Primer aniversari de la mort de Mn. Joan Alemany

Es fa difícil parlar de Mn. Joan en passat quan el tenim tan present en les nostres vides, pero la realitat és aquesta, el proper día 11 de desembre s' acompleix un any del seu traspàs.

No és ara el moment de repetir tot el que s'ha dit i publicat d'ell des que ens va deixar, és moment de recordar-lo, perquè Mn. Joan ocupa un lloc preferent en el cor de cadascun de nosaltres, i la seva veu ressona encara amb força en el nostre interior. Ell, que va dedicar a la Comunitat la major part de la seva vida, continua viu en la nostra memòria i el seu mestratge ens acompanyarà sempre. El trobem a faltar, per la seva bondat, per com estimava, pel seu consell i per les paraules de consol que sabia dir-nos en moments d' aflicció.

Que la nostra pregàría agraïda al Senyor, per tot el que Mn. Joan ha significat per a la Comunitat, sigui expressió de l'amor que ell ens va donar a mans plenes.

Dijous dia 10 a les 8 del vespre celebrarem una missa en record seu.

En l'enllaç següent podem recordar l'entrevista que en Guillem Carbonell va fer a Mn.Alemany i que "Foc Nou" va publicar al mes de febrer d'enguany.