16 de desembre 2009

Reunió del Consell Pastoral

Ahir dimarts es va reunir per quarta vegada en aquest curs el Consell Pastoral de la nostra Comunitat. El primer tema que es va tractar va ser la Vetlla d'Advent que va tenir lloc dilluns, valorant-la molt positivament tot destacant i agraint la tasca de preparació i organització que va portar a terme el nou Grup de Pregària.

Un altre tema que es va tractar va ser la festivitat de Sant Ildefons del proper 23 de gener. Com ja s'havia anunciat, es vol donar a la festivitat del patró de la Parròquia un caire més festiu i comunitari, per això des d'aquest any s'ha passat a recordar els difunts de la Comunitat el dia 2 de novembre. Així doncs, tota la comunitat i els diferents grups que formen part de Sant Ildefons estan convidats a participar activament de la Missa que es celebrarà a les 20:00 hores i del pica-pica que es farà posteriorment.

Es va comunicar també que l'Assemblea del dia 11 de gener tindrà com a ponent el teòleg Frederic Bassó i el tema a tractar serà "El llenguatge de la Fe". Es recorda que a partir de gener, totes les assemblees començaran a les 21:00 hores, per tal que no acabin massa tard.

Sense haver fet el recompte definitiu, la impressió és que la recollida d'aliments en col·laboració amb la parròquia de Sant Paulí de Nola ha estat un èxit, augmentant els aliments recollits en campanyes anteriors.

La propera reunió del Consell serà el dimarts 19 de gener de 2010.