19 d’abril 2017

Tercer trimestre, recta final del curs en Temps de Pasqua

Un any més la celebració de la Pasqua acompanya el nostre camí cap a la fi de curs i la cloenda de totes les nostres activitats pastorals presidides fonamentalment per les celebracions sagramentals, de les quals en participa tota la comunitat en les diferents franges d’edat.

Al llarg de les properes setmanes els infants de la nostra catequesi s’acostaran per primera vegada a la taula del Senyor i participaran de la comunió.

Els nois i noies que acabaran el segon cicle de la Catequesi d’infants rebran el sagrament de la Confirmació el mes de maig.

Els més petitons, els qui encara no tenen consciència però que estan emparats per la consciència dels seus pares i padrins i de la comunitat que els acull, rebran el Do de la fe en la Celebració Comunitària del Sagrament del Baptisme el diumenge 7 de maig.

I els més grans de tots que ho desitgin i els malalts que ho sol·licitin, podran participar en la Celebració Comunitària del Sagrament de la Unció dels Malalts.

Finalment, la reunió de l’Assemblea extraordinària del mes de maig, la renovació dels membres del Consell Pastoral i els actes de cloenda de la Catequesi i dels diferents grups que tenen una reunió mensual, segellaran la fi de les activitats d’aquest curs.

Viure la Pasqua en el marc d’aquestes celebracions marca la nostra voluntat de caminar vers tot allò que Jesús vol i espera de nosaltres, que siguem capaços de dur el nostre amor prop de tots aquells que més ho necessiten, fent així realitat el seu darrer missatge: “Estimeu-vos uns als altres como jo us he estimat”.