25 de febrer 2010

Aquest diumenge ... Batec

Hola Batec@ires!!!!

En primer lloc agraïr-vos a TOTS la vostra participació a la missa de BATEC. Crec que és un privilegi i un goig poder compartir tots plegats d'uns moments de reflexió, música, pregària i celebrant l'eucaristia com feia Jesús.


Aquest diumenge 28 de febrer ens tornem a trobar a les 10.45 a St. Ildefons, anirem als locals de Marià Cubí, com ja sabeu estem pendents del projecte amb el Casal dels Infants del Raval i la visita però, vaig parlar amb l'Enric Canet i em va dir que està en procés (així que haurem d'esperar una miqueta encara).

Pel que fa a aquest diumenge us avanço una mica el què farem... el lema de la trobada serà: Juga i assabenta't del que està passant al món...

I com ho farem? Doncs suposo que tots heu sentit a parlar una mica de MANS UNIDES.

MANS UNIDES és una ONG de Voluntaris que lluita per eradicar la fam i la pobresa en el món. Les seves dues línies de treball són finançar projectes de desenvolupament al sud i sensibilitzar la població al nostre país.

MANS UNIDES ha elaborat un material fantàstic sobre aquest tema ... Es tracta d'un joc, "un joc perillós", potser ja el coneixeu, però sinó us deixo amb l'incògnita fins diumenge.

Animeu-vos doncs a venir, ens ho passarem moooolt bé, aprendrem moltes coses d'aquest món en el que vivim i podrem buscar solucions o compartir opinions al respecta.

Vinga doncs ens trobem aquest diumenge!!!!

Núria.