24 de novembre 2020

Trobada Mensual de desembre: videoconferència de Ramon M Nogués, dimarts dia1

Vivim moments excepcionals. Les nostres generacions són les primeres en tota la història de la humanitat que no han patit en primera línia cap guerra.  Ha estat una generació molt rica en avenços socials, tècnics, econòmics, mèdics etc. Ens semblava que a partir d’ara tot seria anar avançant amb tot tipus de benestars. Tot això s’ha anat en orris amb motiu de l’aparició de la COVID-19. El coronavirus ens ha posat davant del mirall i hem hagut de reconèixer que som molt febles. Un petit microbi (un ínfim mal bitxo) és el causant de mort, malaltia, empobriment . Una pandèmia que no fa cap excepció, tots estem exposats a ser contagiats.

El coronavirus ens obliga a reflexionar. Estem convençuts que res serà igual després d’aquesta pandèmia. Hem de repensar, personal i socialment, la nostra forma de viure, de relacionar-nos amb els altres, de professar la nostra fe.

Atent a tot el que estem vivim i també preocupats per com ho vivim, el Consell Pastoral de la Comunitat de Sant Ildefons ha demanat al P Ramon M Nogués que ens ajudi en aquesta reflexió. El dimarts dia 1 de desembre a les 20 h i per videoconfèrencia, el P. Ramón M Nogués ens oferirà unes reflexions sobre l’impacte del coronavirus en les nostres vides. El Consell  Pastoral convida a tothom que hi estigui interessat  a participar-hi. Pots fer arribar aquesta invitació als teus coneguts.

Per participar en la videoconfèrencia cal connectar amb aquest link. a través de ZOOM i l'enllaç  per unir-vos a la reunió Zoom és https://us02web.zoom.us/j/83991943300. La persona que ens convida és Jaume Reguant , qui ha preparat el contacte.