12 d’octubre 2019

Trobada mensual d'octubre: Laudato si

Desprès del parèntesi de l’estiu, poc a poc, reiniciem les activitats del curs i amb elles les trobades mensuals de la comunitat.

La primera serà el proper dilluns dia 14 d’octubre a les 8 del vespre. El tema que ens exposaran serà “Com des de les comunitats cristianes podem treballar per un món més ecològic “. L’exposició anirà a càrrec de Mn Josep M Fisa, delegat episcopal de Justícia i Pau i de la Sra. Maria Bargalló, responsable i coordinadora del projecte de Justícia i Pau anomenat “ Xarxa de Parròquies EcoSolidàries".

Tots coincidirem que un dels problemes més greus al que s’enfronta el nostre món és la degradació ecològica del nostre planeta. Justícia i Pau impulsa una "Xarxa de Parròquies EcoSolidàries" per promoure, en àmbits cristians, el model de persona i de societat justa, solidària i respectuosa amb la natura que reclama l’encíclica “Laudato si”.

El Consell Pastoral va valorar que seria bo conèixer aquest projecte a la vegada que la comunitat pogués fes una reflexió a partir de la important encíclica “Laudato si” del Papa Francesc, encíclica que per alguns és molt desconeguda.

Al marge del tema d’aquesta trobada i segons els fets polítics que puguin haver succeït, si es creu convenient, es farà una reflexió des de l’Evangeli de quina ha de ser la resposta de la comunitat de Sant Ildefons davant els moments que viu el nostre País.