25 de setembre 2019

Reunió extraordinària d’inici de curs del Consell Pastoral

El Consell Pastoral es reunirà divendres dia 27 de setembre a 2/4 de 6 de la tarda. És un Consell extraordinari on es parlarà de les prioritats del nou curs i de continuar treballant a la nostra Comunitat el Pla Pastoral Diocesà de l'Arquebisbat, "Orientacions i propostes per a una conversió pastoral a l'arxidiòcesi de Barcelona", que té com a eslògan "Sortim", donant continuïtat al que ja es va fer el curs passat.

La Comissió permanent és la que prepara l’ordre del dia des d’una òptica general que abraça totes les activitats de la comunitat, per revisar-les i posar-les al dia.

Cal planificar les Trobades de la Comunitat i estar amatents a les necessitats de tots els grups que hi estan vinculats. Cadascun d’ells té la seva dinàmica pròpia; per exemple, la catequesi d’infants, en les seves dues versions, ja fa dies que va presentar el programa d’activitats de tot el curs, el qual va ser publicat al Full Informatiu del passat diumenge 8 de setembre.

Recordem que el Consell Pastoral està format pels mossens i dotze membres de la comunitat que hi tenen una permanència de tres anys; cada any se’n renova una tercera part, cosa que s’ha fet ininterrompudament des dels seus inicis seguint les directrius del Concili Vaticà II.