10 de maig 2019

Trobada de la Comunitat del mes de maig: 75 anys de Càritas ajudant, acompanyant i promocionant als més febles

Aquest curs Càritas Diocesana ha celebrat el 75 aniversari de la seva fundació. Tots hem sentit parlar de la gran tasca que fa aquesta organització caritativa de l'Església de Barcelona. Sempre, però molt més en els darrers anys amb motiu de la forta crisi econòmica, Càritas ha estat al costat dels més febles.

El Papa Benet XVI escrivia " L'església mai no pot sentir-se dispensada de l'exercici de la caritat organitzada dels creients"(“Déu és amor” n 29).Càritas, és l'organització que en nom de tota l'Església de Barcelona exerceix la caritat organitzada.

Coneixem Càritas? Sabem, més enllà de què reparteix menjar i roba, quines activitats fa? Les seves activitats són beneficència, o veritable caritat i justícia?

Aquest aniversari és una oportunitat perquè coneguem de primera mà quina és la tasca d'ajuda, d'acompanyament i de promoció que fa Càritas diocesana.

El dilluns dia 13 a les 8 del vespre ens en parlaran Marta Flujà i Calderon, tècnica de sensibilització de Càritas Diocesana de Barcelona, acompanyada de Dolors Arbonés, referent de Càritas Diocesana de Barcelona a l'Arxiprestat de Sant Gervasi. Esperem la vostra assistència. Coneixent més Càritas també t'assabentaràs de la realitat de la pobresa a casa nostra.