05 de febrer 2019

Article Escoltes (Cau AEIG Joan Maragall)

Aquest cap de setmana els escoltes de l'Agrupament Escolta i Guies Joan Maragall hem fet uns caus plens de pedagogia:

La branca de Castors i llúdrigues (5-7 anys) van treballar, mitjançant unes divertides dinàmiques i activitats, el reciclatge.

Els Llops i Daines (8-10 anys) van abordar temes com el maltractament animal i el respecte a la natura visitant el Museu Blau del fòrum de Barcelona.

Els Ràngers i Noies Guia (11-13 anys) van projectar una pel·lícula al nostre local per detectar en quines escenes s'hi contemplava un rol de gènere marcat o estereotipat (com la dona que fa les feines de casa o l'home que sempre treballa) per poder fer una posterior reflexió.

Els Pioners i Caravel·les (14-16 anys) van optar per tocar el tema dels refugiats mitjançant un joc de rol que et feia posar a la pell d'un d'ells.

Els Trucs
(17-18 anys) van dedicar el cau de 16 h a 19 h a pensar sobre quin projecte volien realitzar durant el curs, fent una pluja d'idees on van sortir temàtiques molt interessants.

Això és tot! Des del cau seguim treballant amb els infants cada setmana per intentar aconseguir el nostre objectiu: Deixar el món millor de com l'hem trobat.

Martí Valerio