Comunitat Eclesial de Sant Ildefons. c/Madrazo, 92 08021 Barcelona Telèfon: 93 209 73 63 / 93 209 43 28
email: santildefons100@arqbcn.org / twitter: @Sant_Ildefons
Parròquia agermanada amb la de Sant Paulí de Nola, del barri del Besòs


10 de gener de 2019

Trobada Mensual de gener

El proper dilluns dia 14 a les 8 del vespre tindrem la Trobada Mensual de la Comunitat corresponent al mes de gener. El tema serà:

Raimon Panikkar, a cent anys del seu naixement


Ponent: Antoni Bassas, periodista


Raimon Panikkar (Barcelona, 2 de novembre de 1918 - Tavertet, 26 d'agost de 2010) és un dels gran pensadors del nostre temps. Se l'ha considerat com el Ramon Llull del nostres dies. Va cultivar especialment la cultura índia, la filosofia de les religions. El seu pensament és deutor de la saviesa oriental i de la tradició occidental. Aquest mes d'agost és commemorà el centenari del seu naixement, al carrer Rector Ubach de la nostra ciutat.

El ponent serà Antoni Bassas, periodista, ben conegut per tots per les seves col·laboracions al diari ARA i a altres mitjans de comunicació. Antoni Bassas va dirigir durant molts anys el programa de ràdio "El matins de Catalunya Ràdio", en el que cada setmana , durant deu anys , mantenia una incisiva i amena conversa amb Raimon Panikkar. Fruit d'aquestes converses ha publicat un llibre: "El matí amb Raimon Panikkar".

La nostra trobada serà una ocasió per conèixer la persona i el pensament d'aquest català universal. Molts varem fruir amb les seves paraules, plenes de saviesa, en el recordat programa d'Antoni Bassas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada