06 de juny 2018

El bisbe Gordo a Sant Ildefons

El dissabte vinent, dia 9 de juny, a les 6 de la tarda celebrarem l'Assemblea de fi de curs. En aquesta Assemblea participarà el Sr. Bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Sergi Gordo.

El passat mes d'abril, l'Església de Barcelona feu públic el Pla Pastoral Diocesà del Bisbat pels propers anys. Aquest Pla, amb el títol SORTIM, són les orientacions per a una conversió pastoral de l'Arxidiòcesi de Barcelona, i ha estat elaborat tenint em compte les aportacions que les comunitats diocesanes feren, entre elles també la nostra comunitat. El Sr. Bisbe ens explicarà els diferents apartats d'aquest document, així com ens donarà pistes de com aplicar-lo a la nostra realitat.

També en aquesta trobada se'ns comunicarà quin són els nous membres del Consell Pastoral.

A les vuit del vespre, el Sr. Bisbe presidirà l'Eucaristia, i conferirà el Sagrament de la Confirmació a deu adolescents de la nostra catequesi.

És una trobada important, per aquest motiu preguem la vostra assistència. És la primera vegada que el Bisbe Sergi visitarà la nostra comunitat, i també cal que tots tinguem coneixement i ens impliquem en el nou Pla pastoral.