05 d’abril 2018

Convocatòria de l'Assemblea de la Comunitat

El proper dilluns dia 9 d'abril a les 8 del vespre celebrarem l'Assemblea parroquial corresponent a aquest mes. Recordeu que el fil conductor de les nostres Assembles d'aquest curs és “Què fa l'Església en els nostres dies?”. Aquest mes se'ns explicarà que fa l'Església de Barcelona a favor dels homes del mar.

Barcelona és una ciutat marítima que compta amb un dels ports més importants del Mediterrani, sovint notícia pels creuers que hi arriben així com pel seu tràfic de mercaderies. Al costat d'això hi ha una realitat molt desconeguda: la vida dels mariners. Stella Maris vol ser la veu dels sense veu, la veu dels mariners i per això aquest dilluns tractarem de l’acollida i l’acompanyament dels mariners en aquest centre.

Ens ho explicarà Mn. Ricard Rodríguez Martos, D.P. Delegat de l'Apostolat del mar de l’Arquebisbat de Barcelona i director del centre Stella Maris de Barcelona. El treball altruista que el centre porta fent des de fa 90 anys ha estat reconegut per l'Organització Marítima Internacional que va lliurar a l’entitat Stella Maris el premi Seafarers 'Centre of Year 2016, premi que reconeix el millor centre d'acollida de mariners del món.