Comunitat Eclesial de Sant Ildefons. c/Madrazo, 92 08021 Barcelona Telèfon: 93 209 73 63 / 93 209 43 28
email: santildefons100@arqbcn.org / twitter: @Sant_Ildefons
Parròquia agermanada amb la de Sant Paulí de Nola, del barri del Besòs


10 de febrer de 2017

Convocatòria de l'Assemblea de la Comunitat

L'Assemblea del mes de febrer, que tindrà lloc el proper dilluns dia 13, a les 8 del vespre, la dedicarem a la presentació del llibre titulat "Aportacions catalanes universals”.

Es tracta d'un llibre impulsat per la Fundació Occitano-Catalana i editat per Pagès Editors, amb l'objectiu de donar a conèixer entre els ciutadans de Catalunya i de tot el món les aportacions fetes pel poble català al progrés general de la Humanitat.

Aquest contingut també ens ha de servir per augmentar la nostra autoestima com a poble i aconseguir un clar reconeixement internacional.

És un llibre que s'ha fet de forma col·lectiva, ja que una dotzena de persones han participat en la seva elaboració, i consta de tres parts: un breu resum de la història de Catalunya, l'explicació de 223 aportacions a partir de textos i fotografies, i l'opinió de 61 personalitats catalanes rellevants.

En la seva redacció hi han intervingut membres de la nostra comunitat, Joan Amorós en la direcció editorial, i Enric Cirici, un dels autors.

D’aquest llibre se n’han fet edicions en diferents idiomes, i ha estat ofert a personalitats rellevants de tot el món, entre ells el Papa Francesc.

Ens el presentarà el president de la Fundació Occitano-Catalana, en Joan Amorós Pla, membre de la nostra Comunitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada