22 de desembre 2016

Celebració del 60è aniversari d’ordenació sacerdotal de Mn. Lluís Saumell

Diumenge passat dia 18, en la missa d’1/4 d’onze del matí, la missa que habitualment diu Mn. Lluís, vam donar gràcies a Déu pels seus 60 anys de ministeri. Van concelebrar amb ell, el rector Josep m Jubany i el Pare Ramon Maria Nogués, assistits pel diaca Mn. Xavier de Dou. La capella del Santíssim era plena a vessar, i en aquest clima d’amor veritable M. Lluís va donar gràcies a Déu i a tots els presents.

En acabar la celebració Mireia Galobart li va dedicar aquestes senzilles paraules d’agraïment:

“Cal donar-ne gràcies a Déu. Gràcies pels llargs anys de prevere, la majoria d'ells Mn Lluís els ha exercit en la nostra comunitat. Gràcies per tots els beneficis que hem rebut del seu ministeri. Gràcies per la seva amistat i bonhomia.

Tots els que l’hem conegut som conscients de les seves qualitats... que les ha posat al servei de la comunitat... quan el veiem a ell ja no patim per les cançons... la seva veu dóna seguretat i harmonia a la Comunitat... els anys que ha estat rector ens ha ajudat a tots a participar en el creixement de la fe i de la vida parroquial.

Avui ens unim amb ell per agrair a Déu els seus dons i demanem que estigui entre nosaltres uns quants anys més per continuar gaudint de la seva amistat i companyia.

Gràcies Mossèn pel vostre servei i dedicació a la teva Parròquia.”