21 de juliol 2016

Temps de vacances

És molt agosarat parlar de vacances en uns moments de greus dificultats per a tantes persones, però n’és el temps i el cert és que molts de nosaltres en farem, i sens dubte que per a la majoria seran molt merescudes després de tot un any d’esforç i de treball. Hem de carregar piles com diem col·loquialment.

No ens oblidem, però, de totes aquelles persones, siguin o no de la nostra comunitat, per a les quals vacances simplement no existeixen ja sigui per motius de salut o perquè no tenen treball i molts ni possibilitat de tenir-ne.

En aquest any de la misericòrdia hem de tenir molt presents els malalts i els qui sofreixen com a conseqüència de tants i tants motius diferents. Agraïm als membres de la pastoral de la salut la tasca especialment compromesa que fan durant aquest temps. Hem fet un gran esforç de solidaritat amb els nostres germans més desvalguts, però queda molt per fer encara; confiem en les organitzacions que no tant sols no baixen la guàrdia en aquest temps d’estiu, sinó que la reforcen, Càritas ho fa, Intermon ho fa, el Banc d’aliments ho fa, totes les ONGs ho fan. Continuem mostrant-nos solidaris.