16 de maig 2016

Convocatòria de l’Assemblea extraordinària de maig

Com ja havíem anunciat, la propera Assemblea de Sant Ildefons serà el proper dissabte 21 a les 6 de la tarda.

Hem demanat al bisbe auxiliar, Mons. Sebastià Taltavull, que ens presenti la darrera exhortació apostòlica del Papa Francesc, Amoris laetitia (L’alegria de l’amor). En aquest document, el bisbe de Roma, recull els suggeriments que es van fer en els dos sínodes sobre la família, que se celebraren a Roma l’octubre de 2014 i l’octubre de 2015.

Recordeu que abans de la celebració aquests dos sínodes es demanà l’aportació de totes les comunitats cristianes. La comunitat de Sant Ildefons, també aportà les seves reflexions.

La publicació d’aquest document no ha estat exempta de polèmica, ja que per alguns tot continua igual, per altres el papa ha gosat canviar la doctrina catòlica sobre el matrimoni cristià i per altres és un document tot ell ple de misericòrdia.

El consell Pastoral ha cregut que calia aprofitar la presència del Bisbe en la nostra comunitat perquè ens fes una valoració i ens mostrés els punts més significatius.

Acabada l’Assemblea tindrà lloc la celebració del sagrament de la Confirmació. Aquest any seran uns 22 adolescents i joves que el rebran.