Comunitat Eclesial de Sant Ildefons. c/Madrazo, 92 08021 Barcelona Telèfon: 93 209 73 63 / 93 209 43 28
email: santildefons100@arqbcn.org / twitter: @Sant_Ildefons
Parròquia agermanada amb la de Sant Paulí de Nola, del barri del Besòs


7 de novembre de 2014

Dilluns 10, Assemblea amb Francesc Romeu: Un Sínode de la Família per nous reptes

La darrera assemblea la varem dedicar al Sínode de la família amb el títol El Sínode sobre la família: temes que es van tractar i expectatives. Mn. Manuel Claret ens va fer una exposició dels motius que varen portar al Papa Francesc a convocar aquest Sínode extraordinari, de com s’havia preparat i de les qüestions que debatien els pares sinodals. En el moment en què va tenir lloc la nostra assemblea el Sínode s’estava celebrant i per tant no es podien conèixer les conclusions ni com acabarien els debats.

Per això el consell Pastoral ha cregut convenient dedicar l’assemblea del mes de novembre a continuar amb el tema del Sínode extraordinari sobre la família. Hem demanat a Mn. Francesc Romeu, capellà i periodista, rector de la Parròquia de Santa Maria del Taulat (Poble Nou) i professor de la Facultat de Periodisme de la Universitat Ramon Llull, que conegudes ja les conclusions i l’abast de les darreres discussions sinodals, ens en faci un balanç.

Així, doncs, us convidem a l’assemblea d’aquest proper dilluns 10 de novembre, a les 9 del vespre per parlar del tema: Un Sínode de la Família per nous reptes: conclusions i balanç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada