07 d’octubre 2014

Opció per la continuïtat de l’Escola de l’Infant Jesús

Gràcies a les noves tecnologies us puc adreçar aquestes paraules des d’Irlanda on estic passant una temporada de descans i recés. Després de "jubilar-me" amb tota l’alegria del món, faig un tall, prenc temps i distància per viure amb fe i confiança l’opció que hem pres les monges de l’Escola Infant Jesús, abans dites Dames Negres.

Les religioses hem volgut que l’Evangelització i la Formació Cristiana seguís a la nostra Escola, els professors continuessin en el seu lloc de treball i els alumnes tinguessin una continuïtat en una escola on s’hi troben bé. Nosaltres, les religioses, per la nostra edat no podíem oferir aquesta continuïtat i encara que teníem altres opcions -ben aconsellades per persones estimades i d’Església- vàrem veure que la millor opció era passar l’Escola Infant Jesús a la Fundació Jesuïtes Educació.

No ha estat una decisió ràpida, han calgut uns quants anys de fer-nos companyia,
de treballar junts amb els grups homòlegs i d’anar fent camí junts. Creiem que la feina ben feta sempre dóna fruit, encara que lentament, i crec que ho hem aconseguit.

Jo continuaré prestant els meus serveis a la Comunitat Parroquial però ara, en aquest moment, des d’una mica lluny, puc veure les coses amb una altra perspectiva.

La vida cada vegada ens dóna noves oportunitats i aquesta de jubilar-me de l’ensenyament no fa que em jubili de la vida de fe, de la catequesis... i de tantes altres activitats que són per a tota la vida.

També, penso en tants de vosaltres que ja sou avis i que ho viviu amb joia i alegria i això m’estimula a motivar-me i seguir donant tot el bo i millor que podem donar als altres des de la nostra maduresa.

M' agradaria viure intensament la joia de retrobar-nos i poder-nos dir que bé que ho fem. Els dies passen per estimar-nos cada vegada més i poder sentir la joia de la Comunitat que ens aglutina i ens fa sentir un col·lectiu cada vegada més fort i més feble. Que Déu ens acompanyi i puguem retrobar-nos ben aviat a la Comunitat.

Mireia Galobart Religiosa de L’Infant Jesús