31 d’octubre 2014

Els dilluns dels Drets Humans

El dilluns dia 3 a les 19 h, a la seu de Cristianisme i Justícia (c/Roger de Llúria, 13) tindrà lloc la sessió que porta per títol: Xarxes socials, llibertat d’expressió i dret a l’oblit. Límits i riscos. L'entrada és lliure i no cal inscripció prèvia.

Els darrers deu anys hem viscut una gran eclosió de les xarxes socials. Han suposat una gran democratització de la informació i han contribuït a la participació social i política. Però, alhora, també proliferen diverses formes de mal ús. A més, la nostra vida privada queda cada cop més exposada, com han demostrat els darrers casos d’espionatge i seguiment per part dels governs. Quins són els avantatges i els límits de les xarxes socials?

En seran ponents Marc Carrillo, catedràtic de Dret Constitucional a la Universitat Pompeu Fabra; Josep Jover, advocat especialitzat en propietat intel·lectual, drets d’autor i TIC; Ismael Peña-López, professor dels Estudis de Dret i de Ciència Política de la UOC, investigador a l'Internet Interdisciplinary Institute i Director del projecte d'Innovació Oberta de la Fundació Jaume Bofill.