13 de juny 2014

Convocatòria de l’Assemblea de la Comunitat

El proper dilluns dia 16 a les 9 del vespre ens reunirem en la darrera assemblea d’aquest curs. Aquest mes per ser festiu el segon dilluns, dia que habitualment la fem, l’hem traslladat al següent dilluns dia 16. El tema que tractarem en aquesta última trobada del curs serà:

CLARORS I FOSCORS EN LA NOSTRA COMUNITAT: A la llum dels ensenyaments del Papa Francesc. Continuació del treball iniciat en l’Assemblea del mes de maig

En l’Assemblea extraordinària del mes de maig, el Bisbe Sebastià Taltavull ens feu una reflexió sobre quines són les aportacions del papa Francesc a la pastoral parroquial, reflexions que continuarem treballant en aquesta darrera Assemblea de curs.

Proposem una reflexió conjunta sobre el moment de la nostra comunitat, amb el títol de Clarors i Foscors. Ens preguntarem: Què hem de potenciar? Què hem de canviar? Què hem de fer de nou? Què hem de deixar de fer?, en tots i cadascun dels àmbits de la nostra comunitat: celebratiu, catequètic, formatiu, caritat, pastoral dels malalts, economia, voluntariat, organitzatiu, etc.

En aquesta Assemblea també es presentaran els nous membres del Consell Pastoral que s’incorporen el curs vinent.