18 de maig 2014

Reflexions a la Paraula de Déu

La nostra Comunitat cristiana viu amb força i alegria el fet de la Primera Comunió i Confirmació. Moltes famílies se senten acollides i recolzades en aquestes celebracions que infonen a tots alegria, profunditat i motivació a les festes familiars i d’Església.

Els pares, els amics, els companys, s’apleguen en les Eucaristies, ben preparades i adaptades als nens de la nostra Comunitat.

El Papa Francesc ens recorda que cada petita espurna de fe viscuda en l’església, és un punt de creixement per a tots nosaltres.

Jo voldria afegir-me a aquestes celebracions de Primera Comunió per donar gràcies a Déu i als més joves de la nostra Comunitat que ens ajuden a mirar la vida cristiana amb més il·lusió, novetat i alegria.

SENYOR QUE SAPIGUEM DONAR-LI CONTINUÏTAT


Quantes reunions familiars, quantes abraçades i mostres de tendresa que al voltant de la taula de Jesús ens donen ànims per tirar endavant!

Gràcies pares i familiars de la nostra Comunitat que ens feu reviure les nostres creences, els nostres ànims, les nostres renúncies... que no defallim en la nostra fe. Sobretot us convido a la continuïtat i normalitat del dia a dia, a casa i a la parròquia, que sapiguem celebrar la Resurrecció del Crist amb tots els que volem apropar-nos a viure en plenitud el Regne de Déu.

Mireia Galobart