20 de maig 2014

Festa de final de curs a Sant Ildefons

Cada any, els joves de la nostra Parròquia (grup de BATEC, Agrupament Escolta Joan Maragall i Esplai Sant Ildefons) realitzen una activitat conjunta que els permet conèixer millor les seves experiències i compartir una mica d’aquesta gran casa que és Sant Ildefons. Si recordeu, fa tres anys van organitzar un Lip Dub en favor de la campanya de Comerç Just de Justícia i Pau; fa dos anys una campanya solidària de recollida de taps per a poder comprar una cadira de rodes elèctrica a l’Ona, una noia amb greus deficiències motrius i de desenvolupament; l’any passat la descoberta del nostre patró Sant Ildefons amb un seguit de proves per conèixer més qui era aquest personatge històric.

Aquest any proposem compartir una tarda en aquesta experiència conjunta sobre la diversitat, amb el lema ‘TOTS SOM IDÈNTICAMENT DIFERENTS’. Es realitzaran una sèrie d’activitats durant la tarda del dissabte 24 de maig als diferents espais de la Parròquia i convidem tota la comunitat a participar-hi. És una iniciativa realment intergeneracional i que no us podeu perdre de cap manera. Comptarem també, com no podia ser de cap altra manera, amb els amics del Casal Sant Ildefons, participants també habituals en les celebracions de la Parròquia.

La tarda començarà amb una sèrie d’activitats en paral·lel tant a la Parròquia com al Parc Moragas en què tothom hi podrà anar passant en mode Gimcana. No us desvetllem el contingut de cada activitat perquè sigui realment una sorpresa però us podem anunciar que són activitats, totes, molt divertides i entretingudes i pensades per a tota la família.

Continuarem aquesta roda d’activitats amb una trobada de tots els que anem passant per cada prova per cantar tots junts una cançó que hem adaptat convenientment al que fem a la nostra Parròquia de Sant Ildefons. Serem molts, de diverses edats, amb ganes de celebrar que estem junts i que formem part d’una mateixa realitat: la Parròquia de Sant Ildefons.

Acabarem la tarda amb un berenar compartit i la participació a la Missa anticipada del dissabte on, a més i per primer cop en ja un cert temps, totes les Corals de Sant Ildefons (ho heu sentit bé: TOTES!) participaran amb les seves veus en una celebració memorable.

Tots hi sou convidats, grans i petits. No us ho podeu perdre !!

Recordeu: Dissabte 24 de maig a partir de les 4 de la tarda. Només heu de portar les ganes de passar-vos-ho bé. Us hi esperem !!