19 de novembre 2012

La Fundació Benallar a Sant Ildefons

Aquest diumenge, a l’atri de Sant Ildefons, la Fundació Benallar ha muntat una parada per oferir-nos els seus productes. Aquesta fundació té per objectiu promoure, canalitzar i facilitar la convivència en igualtat, en tots els àmbits, entre persones immigrades i la societat catalana. Des de 2009 desenvolupen el projecte ‘La Llavor’ que és un projecte d’acollida social, espai residencial, formació per la inserció laboral i iniciació prelaboral.

Els tallers d’iniciació prelaboral estan pensats per a persones que els sigui molt difícil trobar feina: per la crisi, per un baix nivell formatiu o per dificultats amb la llengua d’acollida. Preparen productes artesanals com espelmes, collarets, postals o bosses que ens venen a oferir un cop a l’any.

Aquest any també ens presenten el projecte Verdallar una cooperativa agrícola de productes ecològics de qualitat, de proximitat i temporada i per tant en un model d’agricultura de proximitat i sostenible. Ens ofereixen les seves cistelles de productes ecològics que distribueixen a domicili. Aquest nou projecte ofereix feina estable a treballadors que provenen de la immigració i que no tenen gaire alternatives laborals.

Els podeu trobar a:

www.verdallar.com