13 de novembre 2012

Avís important pels Batec@ires

Amb molta il·lusió reprenem aquest curs de BATEC... hem mirat de trobar noves propostes / dinàmiques i replantejar alguns aspectes de les nostres trobades.

Ens agradaria que BATEC a més de ser un espai on compartir les vostres inquietuds i reptes... també hi trobéssiu un grup d'amics amb qui aneu fent camí.

DIUMENGE 18 DE NOVEMBRE
: Trobada BATEC

DISSABTE 24 I DIUMENGE 25 DE NOVEMBRE: Sortida/Convivència

DIVENDRES 30 DE NOVEMBRE / DISSABTE 1 DE DESEMBRE: voluntariat: Gran Recapte

Ja veieu que tenim tres propostes molt seguides i és per això que ens agradaria i ens aniria molt bé saber a quines d’aquestes activitats podeu participar.

- TROBADA BATEC:
el diumenge 18 de novembre és el dia de la trobada mensual de BATEC coincidint amb la sessió de la Catequesi Familiar del Torn B.

- SORTIDA /CONVIVÈNCIA:
a Montserrat sortint el dissabte 24 i tornant el diumenge 25

- GRAN RECAPTE:
El Gran Recapte d’Aliments és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària. La campanya es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya gràcies a la col·laboració d’un gran nombre de voluntaris puntuals d’arreu del territori català.
Els dies 30 de novembre (divendres tarda) i 1 de desembre (dissabte tot el dia) a més de 700 supermercats i mercats d'arreu de Catalunya es durà a terme aquesta campanya. Nosaltres com a Grup de Batec hi participarem... Segons la disponibilitat que ens digueu ens organitzarem per cobrir unes franges horàries en algun mercat o supermercat, per exemple ens comprometem el dissabte al matí de 10h a 14h al mercat de Sarrià o a un Caprabo... podeu venir de 10h a 14h o en qualsevol moment dins de l'horari en el que ens haguem compromès.