02 de febrer 2012

Pregàries dels diferents grups de la comunitat a la celebració de Sant Ildefons

● En aquesta festa de Sant Ildefons preguem per la nostra comunitat, pels preveres, pel diaca, pel Consell Pastoral i per tots els responsables en els diferents camps de pastoral, que atents a la realitat del món d’avui trobem els camins adequats per a la nostra tasca evangelitzadora. Que el seu patronatge s’estengui als més necessitats, marginats, malalts, ancians i els qui es troben sols.

● Senyor, els catequistes de Sant Ildefons us donem gràcies per haver-nos donat el regal de dedicar part del nostre temps a tots els nens i nenes que has posat a les nostres mans. Ajudeu les seves famílies perquè siguin testimoni del vostre missatge. Us demanem que tots els catequistes siguem conscients de la responsabilitat de la nostra tasca, i que no ens faltin mai nous catequistes disposats a fer aquest servei que és fonamental per la vida de la comunitat i de l’Església.

● Des de l’Esplai Sant Ildefons volem recordar tots aquells infants d’arreu del món que han de viure un dia a dia difícil al seu voltant. I donem les gràcies perquè els nens i nenes del nostre barri puguin gaudir de l’Esplai i d’una vida plena.

● Senyor, els joves de Batec et demanem que ens ajudis a ser conscients de les necessitats de la nostra societat i que sapiguem ser portadors i testimonis del teu missatge d’amor i d’esperança en el nostre actuar en les nostres activitats de voluntariat i de reflexió.