24 de desembre 2011

BON NADAL !

Benvolguts,

És el primer Nadal que celebraré a la comunitat de Sant Ildefons, i també és el primer escrit que publico en aquest blog. En primer lloc, gràcies per les moltes mostres d’estimació que m’heu demostrat durant aquests primers dies que estic entre vosaltres.

Fa goig que aquest primer escrit sigui per felicitar-vos de tot cor amb motiu del Nadal de Nostre Senyor Jesucrist.

BON NADAL, als infants. Jesús neix infant, en Ell podeu compartir esperances, somnis, il·lusions.

BON NADAL, als pares i mares, que com Maria i Josep veieu créixer els vostres fills i els doneu el millor de vosaltres mateixos: estimació, educació, i són el vostre goig.

BON NADAL, als esposos que poseu tot el vostre cor i capacitats al servei de l’amor compartit. I us esforceu per ajudar, acompanyar, perdonar, construir junts.

BON NADAL, als avis que us emocioneu contemplant els fills dels vostres fills. I us sentiu joiosos en veure com la nissaga familiar va creixent.

BON NADAL, als qui ploreu per la mort d’algun familiar o amic, però viviu l’esperança de retrobar-vos un dia amb ells en la plenitud de Déu.

BON NADAL, als qui heu vingut d’altres terres, deixant, família, records, però que des de la llunyania i l’enyorament continueu estimant les vostres arrels i tradicions.

BON NADAL, als que viviu sols, o sacsejats per alguna relació amorosa que s’ha trencat.

BON NADAL, als qui la malaltia, o l’edat, ha fet estralls en el vostre cos, i necessiteu dels altres.

BON NADAL, als que viviu amb un sentiment d’impotència l'actual crisi econòmica, tot patint perquè no podeu fer front a les vostres legítimes necessitats.

BON NADAL, als que en aquest capvespre de creences no heu perdut l’esperança que el regne anunciat pel Messies serà algun dia realitat.

BON NADAL, als escèptics, els qui heu perdut il·lusions, i només us interessa el moment present.

BON NADAL, als qui en aquesta Festa de Nadal celebrareu amb goig el naixement de Nostre Senyor Jesucrist, i amb fe adorareu el misteri de la Salvació.

BON NADAL a tots aquells per qui aquesta festa només és una tradició dels pares que fa bo de mantenir, i una bona ocasió per celebrar l’amistat familiar al voltant d’una taula.

BON NADAL..... a tots. Jesús neix per tots els homes i dones.

Josep M. Jubany