26 de maig 2011

Manel Gasch, monjo de Montserrat, s’ordena de prevere a Montserrat

El germà Manel Gasch i Hurios, monjo de Montserrat i membre de la comunitat de Sant Ildefons des del seu baptisme fins a la seva entrada al monestir (1970-1996), s'ordena de prevere el proper dia 23 de juny a 2/4 de 5 de la tarda a Montserrat, juntament amb tres altres germans monjos, un dels quals s'ordena també de prevere i els altres dos de diaca. La celebració, presidida per l'Arquebisbe d'Urgell Mons. Joan Enric Vives és oberta a tothom. En acabar, el nou ordenat saludarà tothom qui pugui a l'atri o a la porteria del monestir.

El germà Manel presidirà la missa Conventual de Montserrat el diumenge 3 de juliol a les 11h., que en escaure's en primer diumenge de mes, serà retransmesa per TV3 si no hi ha cap contratemps.

La comunitat de Sant Ildefons celebra amb orgull l’ordenació de Manel Gasch, de la mateixa manera que ho va fer quan va ingressar a la Comunitat benedictina del Monestir de Montserrat, i més tard quan va ser ordenat diaca. Recordem de manera especial el seu pas per la comunitat quan va ser Cap dels escoltes. El felicitem ben de cor, i també als seus pares Angelina i Josep Maria i a tota la família Gasch Hurios. Que el Senyor l’ompli dels seus dons i guiï els seus passos en el servei a l’Església

3 comentaris:

Anònim ha dit...

doncs jo també celebro amb goig l´ordenació del g. manuel gasch batejat a la parròquia barcelonina de sant ildefons. montserrat significa molt pels catalans. jo quan era aspirant d´a.catòlica i escolá de santa maria de badalona vaig ajudar missa 2 ó 3 vegades al recordat p. anselm m. albareda,osb, que tenia familia a aquesta ciutat. joaquim renom blanch

Azucena Campofrio ha dit...

Manel tant encantador com eres, la teva mare te raó

antonio Bentué ha dit...

Des de Xile, rebo la noticia me n'alegro, coma antuc montserrat I antuc amic de Sant Ildefonso... E l'epoca de Mn Alemány!!