28 de març 2011

Presentació de la Bíblia Catalana Interconfessional

El dimecres dia 30 de març a les 7 de la tarda en el Petit Palau de l’Orfeó Català, tindrà lloc la presentació d’aquesta edició popular de la Bíblia Catalana Interconfessional, que tindrà un preu molt popular (9,50 euros). És una obra conjunta de sis entitats especialitzades en edicions bíbliques: Associació Bíblica de Catalunya, Centre de Pastoral Litúrgica, Editorial Claret, Happy Books, Publicacions de l’Abadia de Montserrat i Societat Bíblica de Catalunya. Hi intervindran nombroses personalitats del món de la cultura i del periodisme, i també el Cardenal Mons. Lluís Martínez Sistach.

El Petit Palau de l’Orfeó Català és una sala del Palau de la Música Catalana i l’entrada s’efectua pel mateix lloc que la de la sala gran.

La sol·licitud d’invitacions es pot fer per telèfon al 93.453.49.25 o bé escriure a bcn@bcn.cat. La recollida es farà a partir del dilluns 28 de març, de 10 a 13 i de 16 a 19 al Seminari Conciliar / Facultat de Teologia de Barcelona, C/. Diputació, 231.

1 comentari:

Anònim ha dit...

sentint les personalitats que han intervingut en l´acte del petit palau de la música es desprén que la biblia no deixa a ningú indiferent, per alguna cosa deu ser. es el llibre dels llibres i sempre s´ha de tenir a mà. un llibre sempre de capçalera.i cal repassar-lo.