14 de gener 2011

Propera Estació d'Enllaç: divendres 21 de gener, al Casal Loiola


Ja han passat les festes de Nadal, ja hem estrenat un Nou Any, i el Reis, tot just estan fent el viatge de retorn “per una altre camí”.

Us heu fixat, quan els mags descobreixen Jesús, tornen per un altre camí, potser això també sigui causa de que després de sentir la crida i tenir l’experiència de Jesús, puguem descobrir nous camins, nous estils de vida per comunicar la nostra experiència de vida, noves maneres de ser testimonis de l’Evangeli.

També el Circ evoluciona, encara queden d’aquells circs més clàssics, tot i que d'uns anys ençà hem descobert el circ contemporani, a l’estil del “Circ du Soleil”, on un guió que porta a un món meravellós i fantàstic ens fa constatar que la creativitat i l’originalitat ens ajuden també a descobrir la realitat.

Això farà el “clown” d'Estació d’Enllaç. De manera creativa ens aproparà uns testimonis que diran quins canvis ha comportat la seva trobada amb Jesús, i podrem descobrir com Déu també ens crida i pot fer canvis en les nostres vides.

El grup musical 3AMBTU acompanyarà aquesta trobada de la Delegació de Pastoral de Joventut de Barcelona. Durant les dinàmiques que en aquesta trobada giren entorn al testimoniatge, 3AMBTU estrenarà algunes de les cançons del projecte "Jesús els tres cercles".

Lloc: Casal Loiola (Balmes, 138)
Dia: 21 de gener
Hora: 22:00 hores