21 d’octubre 2010

Diumenge 24 comença el curs pels joves de Batec

Hola BATEC@IRES!!!!!

sí!!!! aquest DIUMENGE 24 D'OCTUBRE començarem les activitats de BATEC. Alguns ja ens varem veure al setembre a la pre-trobada però aquest diumenge ens acabarem de conèixer TOTS i acabarem de planificar, unir i comentar propostes, objectius, voluntariats i activitats.

Però dir-vos que ja us plantejaré una primera proposta que ja tenim a punt a punt de marxa amb el grup de Justícia i Pau molt interessant.

Ens demanen la nostra col·laboració amb idees fresques i joves.

Us animo a venir!!!!

Concreto alguns punts per els que us incorporeu aquest any a BATEC:

- quedarem a les 10.45 a St. Ildefons per anar plegats fins els locals de Marià Cubí i cap allà les 12h tornarem cap a l'església.

- sé que alguns de vosaltres preguntàveu si s'havia de pagar alguna quota. En principi, no hi ha cap aportació econòmica a fer, només si algun dia es fa algun desplaçament per fer alguna activitat de voluntariat doncs el tiquet de bus/metro va a càrrec de cadascú. I si hi hagués alguna cosa extra doncs en parlaríem però seria alguna cosa puntual (sortida, cinema etc).

- acostumem a comunicar-nos per mail, aquest diumenge actualitzarem la llista.

- els dies de BATEC en principi seran els mateixos dies que la Catequesi Familiar del grup B (tret d'alguna activitat extra com per exemple per Nadal). I que com ja sabeu els dies que hi ha BATEC el recordatori informatiu de la trobada el faig a mitja setmana.

Ens veiem aviat,

Núria.