23 de setembre 2010

Presentació del llibre "Religió i Comunicació" de Lluís Duch

Dilluns dia 27 a les 7 de la tarda, a l’Auditori de la Institució Cultural del CIC (Via Augusta, 205) hi haurà la presentació d’aquest llibre. L’Associació CIC, Cristianisme al Segle XXI i Fragmenta Editorial ens hi conviden.

Hi intervindran: Ramon M. Nogués, catedràtic emèrit de biologia (UAB), Anna Pagès, professora titular de filosofia de l’educació (URL), Antoni Puigvert, escriptor, col·laborador de La Vanguardia, Miquel Tresserras, degà de la Facultat de Comunicació de Blanquerna (URL), i el propi autor.

Lluís Duch és monjo de l'Abadia de Montserrat, doctor en Teologia i expert en antropologia de la religió. Actualment és professor a la Facultat de Teologia de Catalunya, i col·labora regularment amb l'Institut d'Antropologia de la Universidad Nacional Autónoma de Mèxic. També ha estat professor d'Antropologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. És autor de nombrosos llibres, entre els quals destaca l'obra en diversos volums Antropologia de la vida quotidiana (Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 1999-2003), editada en castellà per l'editorial Trotta. També ha publicat Un extraño en nuestra casa (Herder, 2007) i La crisi de la transmissió de la fe (Cruïlla, 2008).