12 de maig 2010

Catequesi 6è grau: el Sagrament de la Confirmació

Manifest dels que demanen ser confirmats

Senyor, fa anys que participem a la Catequesi de la nostra Parròquia on hem conegut encara més a Jesús i on hem entès que Jesús ens parla d’un Déu que ens estima, que ens salva i que ens perdona. Un Déu que ens diu que no som en aquest món per casualitat o per una coincidència de l’atzar, i que tenim una missió a fer.

Senyor, vivim en un món que ens necessita més que mai. Déu ens demana que fem que en aquest món hi hagi més justícia i més llibertat per tots els homes. Jesús ens ha mostrat com hem de fer que els més pobres i els més febles tinguin el mateix dret a tenir una vida digna, i volem seguir el seu exemple. Amb la força de l’Esperit Sant, amb la força de l’Amor de Déu, ens veiem capacitats i il·lusionats per esforçar-nos per aconseguir-ho.

Senyor la nostra Fe ens ha d’ajudar en aquesta feina : hi anem fent un camí que poc a poc anem dibuixant, encara que de vegades el tinguem una mica borrós. La Comunitat ens hi ajuda i ens acompanya. No ens sentim sols. Volem que la nostra Fe sigui un procés que anem fent tota la vida i per això, malgrat els nostre dubtes i febleses, volem donar un pas més en la nostra vida de cristians i rebre la Confirmació.