21 d’octubre 2009

Reunió mensual del Consell Pastoral

Ahir dimarts al vespre es va reunir el Consell Pastoral en la segona reunió del curs. El primer tema que es va tractar va ser l'Assemblea celebrada dilluns passat en la que Mossèn Rovira Belloso va parlar de com hauria de ser la vida del cristià avui en dia. La valoració va ser molt positiva tant pel contingut de la xerrada, com per l'accessibilitat i personalitat de Mn.Rovira.

S'informa que el nou grup de pregària comença la seva primera reunió aquest mateix dimecres dia 21,a les 8 del vespre.

La Cap de Suport i Gestió, Àngels Vilaró, va informar al Consell de les coses que s'estan fent a les dependències de la Parròquia, destacant la instal·lació de la calefacció que les properes setmanes estarà ja enllestida. Es comenta amb satisfacció l'aportació, molt important, que fan diferents voluntaris, tant els que s'han presentat recentment com els que fa anys que col·laboren, pel bon funcionament del dia a dia de la nostra Comunitat. Es recorda la importància de les aportacions econòmiques per tal de fer front al manteniment mínim de les instal·lacions, i que a Secretària es poden deixar les dades bancàries per tal de fer subscripcions periòdiques.

Es faciliten dades de la utilització del bloc des de la darrera reunió del Consell on s'aprovà obrir-lo públicament. En aquest mes 112 usuaris han entrat al bloc, realitzant 322 visites i entrant a 1.343 pàgines. La durada mitjana de cada visita és de gairebé 11 minuts. Tenint en compte que es va anunciar el bloc el primer cap de setmana d'octubre, es considera que l'acceptació està sent força bona.

El Consell Pastoral va creure oportú traslladar el record del difunts de la Comunitat del dia de Sant Ildefons (23 de gener) al dia 2 de novembre, dia en que l'Església prega especialment pels difunts. D'aquesta manera el dia del nostre patró es convertirà en una diada més festiva amb la participació dels diferents grups de la Comunitat.

La propera reunió del Consell Pastoral serà el dimarts 17 de novembre. Prèviament es confirmarà el tema de l'Assemblea de novembre prevista pel dia 9, un cop fetes les gestions oportunes amb el possible ponent.